Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Άννα Ντουντουνάκη πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στα 19α Βενιζέλεια που γίνονται στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Χανιά.Μετάλλια και από την Ζαϊμη και τον Κουτσούλα.

Άνοιξε σήμερα η αυλαία για τα 19α Βενιζέλεια και ο Παναθηναϊκός συμμετέχει με πολυπληθή αποστολή.

Η Χανιώτισα Άννα Ντουντουνάκη επικράτησε στα 50μ. ελεύθερο με 26.19 αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πάντα σε φόρμα ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε η επίσης πράσινη  Καλλιόπη Ζαϊμη με 26.80. Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος βρέθηκε και η αθλήτρια του ΠΑΟ Δανάη Γκογκόση που πήρε την 4η θέση με 26.99.

Παράλληλα πολύ καλή κούρσα έκανε και ο «πράσινος» κολυμβητής Σταμάτης Κουτσούλας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο με 29.74 ενώ στο ίδιο αγώνισμα στις γυναίκες η Ιωάννα Βουδούρη πήρε την 7η θέση. Επιπλέον σχετικά καλές κούρσες έκαναν και οι Φραγκίσκος Καρλής και Μάριος Καπόγλης στα 400μ. μικτή ατομική και 1500μ. ανδρών που μπήκαν στην πρώτη δεκαεξάδα.

Οι προσπάθειες του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο με τον κόουτς Γιάννη Μηλιδάκη να είναι ικανοποιημένος από την πρώτη ημέρα των αγώνων.