Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει ότι θα ανοίξουν επιπλέον θύρες στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 28 Απριλίου για τον αγώνα με τον Φοίνικα προς διευκόλυνση των φιλάθλων και αποφυγή συνωστισμού στις εισόδους.

Το «τριφύλλι» προσκαλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 26ου Πρωταθλήματος μαζί με την ομάδα στην τελευταία αγωνιστική της Volley league κόντρα στον Φοίνικα την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 19.15 στο ΟΑΚΑ!

Για την είσοδο στο ΟΑΚΑ:

Όλες οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τον αγώνα, δηλαδή στις 17.15.                             

Οι κάτοχοι διαρκείας VIP θα εισέρχονται από την Θύρα VIP με τo σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο.

Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια και οι απλοί κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα εισέρχονται από τις Θύρες 3, 11 και 29 με τo σκανάρισμα του εισιτηρίου ή της κάρτας τους στην είσοδο.

Για αγορά εισιτηρίου:

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά μπορούν μέσω της viva στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-foinikas-syrou-volley-league-andron-1/

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το γραφείο μελών στο γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» από την Τρίτη 26 Απριλίου (10.00 – 16.00) έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 14.00 μ.μ.

Η πώληση εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 17.15 στα εκδοτήρια στο Parking 5.