Συνέχεια στις Παναθηναϊκές επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ καθώς σήμερα το πρωί ο Γιάννης Κωστάκης πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 150μ. μικτή και ο Γιώργος Δρακόπουλος το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. μικτή ατομική.

Σκυτάλη στα μετάλλια πήραν σήμερα το πρωί για τον Παναθηναϊκό οι Γιάννης Κωστάκης και Γιώργος Δρακόπουλος η οποία σε ένα παιχνίδι των αριθμών πέτυχαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο σε διαφορετικά αγωνίσματα και κατηγορίες.

Ο σπουδαίος Κωστάκης πήρε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στην διοργάνωση, αυτή τη φορά κατακτώντας την πρώτη θέση στα 150μ. μικτή με χρόνο 3:36.14 στην κατηγορία S3. Ο «πράσινος» αθλητής αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν χάνει τη φόρμα του και άφησε ικανοποιημένο τον κόουτς Παναγιώτη Παϊπέτη.

Παράλληλα ο Γιώργος Δρακόπουλος τερμάτισε στον ίδιο χρόνο στο απαιτητικό αγώνισμα των 200μ. μικτής της κατηγορίας S10.  Έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα κόντρα στον επίσης μεγάλο αθλητή Στέφανο Ιωαννίδη του Θερμαϊκού και το πάλεψε ως το τέλος ακόμα και για το χρυυσό μετάλλιο. Οι προσπάθειες των «πράσινων» αθλητών ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και ξεκινάνε στις 5.30μ.μ. και ολοκληρώνονται στις 8μ.μ.