Δύο ακόμα χρυσά μετάλλια πρόσθεσε το κολυμβητικό τμήμα του Παναθηναϊκού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ που γίνεται στο ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Κωστάκη και Ασημίνα Τσάκωνα και με πράσινη κερκίδα!

Έκλεψε την παράσταση και στους απογευματινούς αγώνες η κολυμβητική ομάδα του Παναθηναϊκού που πρόσθεσε ακόμα δύο χρυσά μετάλλια στο ενεργητικό της, φτάνοντας ήδη τα έξι!

Η «πράσινη» ομάδα του κόουτς Παναγιώτη Παϊπέτη μπήκε και το απόγευμα δυναμικά στους αγώνες και η Ασημίνα Τσάκωνα ντούμπλαρε τα χρυσά της αφού το κατέκτησε και στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 2:14.0 στην κατηγορία S10.

Παράλληλα ο Γιάννης Κωστάκης έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα στα 50μ. πρόσθιο  με 1:06.95 στην S3 και πήρε και πάλι το χρυσό μετάλλιο.

Σε ότι αφορά τα 100μ. ελεύθερο οι «διόσκουροι» Θοδωρής Μωραϊτης και Γιώργος Δρακόπουλος κολύμπησαν και πάλι σχεδόν σε ίδιους χρόνους (1:26.41 και 1:26.71) κατακτώντας την 4η και 5η θέση αντίστοιχα στην ανταγωνιστική κατηγορία τους της S10.

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Αδαμαντίδη έκανε μια καλή κούρσα στα 100μ. ελεύθεριο στην κατηγορία S14 με χρόνο 1:24.18. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι υπήρχε και «πράσινη» κερκίδα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και οι αγώνες συνεχίζονται αύριο το πρωί στις 10.