Ο Σλοβένος κεντρικός του Παναθηναϊκού Σάσο Στάλεκαρ αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 7η αγωνιστική της B΄ φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22.

Ο Σάσο Στάλεκαρ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας μας επί του Π.Α.Ο.Κ. με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης που έγινε στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ο Σάσο Στάλεκαρ σημείωσε 10 πόντους. Σε 7 επιθέσεις που έκανε τελείωσε 4 πόντους, δηλαδή, ποσοστό αποτελεσματικότητας 57%. Εκεί που έκανε τη διαφορά ήταν στο μπλοκ όπου πήρε 6 πόντους από μπλοκ από τους 13 συνολικά που πήρε το «τριφύλλι».

Είναι η πρώτη φορά που ο Σάσο Στάλεκαρ αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola στην Ελλάδα.

Είναι η 76η φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η 5η εντός της σεζόν 2021-22 που αναδεικνύεται M.V.P. Βίκος Cola μετά τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο την 7η αγωνιστική, τον Θανάση Πρωτοψάλτη την 14η αγωνιστική της Α΄ φάσης και τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης και τον Βαν ντε Ντρις την 4η αγωνιστική της Β΄ φάσης.

Ο Σάσο Στάλεκαρ δήλωσε για τη διάκριση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο του mvp και είναι ιδιαίτερη τιμή αλλά θεωρώ ότι αξίζει σε όλη την ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση αλλά δεν έχουμε ολοκληρώσει τη δουλειά μας. Εστιάζουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια».