Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα και στον δεύτερο αγώνα με τον Υδραϊκό και πλέον θα παλέψει με τη Χίο για την κατηγορία.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 9-13 στο Γουδή και πλέον θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον ΝΟ Χίου (1ος στο G4) στις 5, 7 και 9 Μαΐου (αν χρειαστεί τρίτο ματς) στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε: «Η ομάδα πάλεψε αρκετά με τον Υδραϊκο τηρουμένων πάντα  των αναλογιών. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που έχει δύο καλούς ξένους αλλά και ποιοτικούς Έλληνες. Εμείς πάντως ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έπαιξαν πολύ έφηβοι και νέοι της ομάδας. Τα  ματς με τον Υδραϊκό τα είδαμε ως προετοιμασία για τους αγώνες με τη Χίο που κρίνουν και τη χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και τους περιμένουμε στους καθοριστικούς αγώνες παραμονής».

Οκτάλεπτα: 1-5, 2-2, 4-2, 2-4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Σιαμάς Χρ., Ξενάκης, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 3, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου 1, Κρατημένος, Δευτεραίος, Κουρούπης 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 6, Άντζιτς, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 2, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.