Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού θα πανηγυρίσει και επίσημα την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία την Κυριακή 10 Απριλίου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το «τριφύλλι» επέλεξε να δώσει την τελευταία του μάχη για τη φετινή σεζόν κόντρα στον Παιανικό στη Λεωφόρο, την Κυριακή (8/4) στις 4.30μ.μ. κι έπειτα θα ακολουθήσει η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου.

Οι «πράσινες» που επέστρεψαν ξανά φέτος σε αγωνιστική δράση μετά τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 κράτησαν ψηλά την πράσινη σημαία και καλούν τον κόσμο του Παναθηναϊκού να πανηγυρίσει μαζί τους την άνοδο.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιάννης Χαραλαμπίδης έδωσε το δικό του μήνυμα: «Ο στόχος που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν έχει επιτευχθεί. Δεν ήταν εύκολο αν και φάνηκε εύκολο λόγω της δικής μας αγωνιστικής κατάστασης. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες ωστόσο ήμασταν πολύ καλοί αγωνιστικά κάτι που φαίνεται και από της νίκες μας και από την επίδοσή μας.

Ξέρουμε τη δυναμική του κόσμου του Παναθηναϊκού και τους θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να γνωρίσουν καλύτερα την ομάδα, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο.

Έπειτα θα αρχίσουμε να κοιτάμε την επόμενη μέρα ώστε να χτίσουμε την ομάδα σε γερές βάσεις για τη νέα σεζόν. Στόχος φυσικά θα είναι και πάλι να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός όπως του αξίζει».

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους πριν την έναρξη του αγώνα στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαΐδης».