Εξαιρετική εμφάνιση για τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος άρσης βαρών του Παναθηναϊκού στον αγώνα πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Παίδων-Κορασίδων και Νεανίδων.

Από πλευράς ΠΑΟ συμμετείχαν τέσσερα κορίτσια και δύο αγόρια και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αγώνες σε όλη την Ελλάδα για να προκύψουν οι τελικές δωδεκάδες που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τέλη Μαΐου

Η Γαλήνη Φωτιάδου αγωνίστηκε στα 59 κιλά και έκανε ένα τεστ ουσιαστικά πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων που θα αγωνιστεί σε ένα μήνα. Έκανε έξι στις έξι έγκυρες προσπάθειες σηκώνοντας 63 κιλά στο αραζέ και 74 κιλά στο ζετέ κατακτώντας την πρώτη θέση σε νεανίδες και κορασίδες.

Η 13χρονη Λαμπρινή Σαλπιγγίδου αγωνίστηκε για πρώτη φορά και σήκωσε 25 κιλά στο αρασέ και 35 κιλά στο ζετέ στα  64 κιλά και ήταν πρώτη στις κορασίδες και δεύτερη στις νεάνιδες.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκς  η Κορετα Μαρίνα η οποία σήκωσε 50 κιλά στο  αρασέ  και  70 κιλά στο ζετέ και ήταν πρώτη στις Νεάνιδες.

Η 14χρονη   Σοφία Ασλανίδου αγωνίστηκε  στα 71 κιλά και έκανε 40 κιλά στο  αρασέ και 50 κιλά στο επολέ ζετέ και ήταν πρώτη σε κορασίδες και νεάνιδες.

Ακόμα ο Νίκος Σαλπιγγίδης αγωνιστήκε στα 81 κιλά και σήκωσε 82 κιλά στο αρασέ και 100 κιλά στο ζετέ και ήταν πρώτος στους Παίδες και τρίτος στους Έφηβους.

Τέλος, ο Γαβριήλ Χουτσισβιλι μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω τραυματισμώνε πανήλθε με έξι στις έξι έγκυρες επίσησηκώνοντας 110  κιλά αρασέ και 150 κιλά στο ζετέ και ήταν πρώτος στους Έφηβους.