Πολύ καλό ξεκίνημα για την σκοπευτική ομάδα του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2022, τόσο στο Βύρωνα όσο και τη Μαλακάσα.

Φέτος έχει αλλάξει η δομή του πρωταθλήματος, καθώς πλέον πραγματοποιούνται 2 γύροι αγώνων σε διαφορετικές ημερομηνίες ανά αγώνισμα, ένας για την ατομική βαθμολογία και κατάταξη που βγάζει πρωταθλητές και πρωταθλήτριες κι ένας για την ομαδική κατάταξη των σωματείων ώστε να απονεμηθούν οι «κούπες»!

Εξαιρετικό ποδαρικό λοιπόν έκαναν σήμερα οι «πράσινοι-ες» σκοπευτές και σκοπεύτριες, με 3 συμμετοχές σε τελικούς και κατάκτηση 1 χρυσού μεταλλίου.

Στο Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών, μεταξύ 27 σκοπευτών, οι Συβρής-Δασκαλακης-Μιχελάκης κατέλαβαν τις θέσεις 10-11-24.

Στο Αεροβόλο Τουφέκι Γυναικών, μεταξύ 24 σκοπευτριών, οι Μακρακη-Στογιάνοβα-Σταυρακούλη κατέλαβαν τις θέσεις 3-12-23 αντίστοιχα. Έτσι, η Μαρούσα Μακρακη πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος, όπου ανεδείχθη Πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2022, σε έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Στο Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών, μετά από έναν σκληρό και επίπονο αγώνα, οι Σαλταγιαννης Άρης και Κατσίρης Δημήτρης πέρασαν στον τελικό του αγωνίσματος, όπου κατετάγησαν στις θέσεις 5-6 αντίστοιχα, προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς στον Σύλλογο στην προσπάθεια που θα κάνει και φέτος για την κατάκτηση του τίτλου στη γενική κατάταξη!

Αύριο η συνέχεια, με τα αγωνίσματα Αεροβόλου Τουφεκιού Mix Ανδρών-Γυναικών και Ελεύθερου Πιστολιού Ανδρών.