Ο Βέλγος διαγώνιος του Παναθηναϊκού Μπραμ Βαν Ντε Ντρις αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 4η αγωνιστική της B΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22.

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας μας επί του Ολυμπιακού με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης που έγινε στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Σημείωσε 15 πόντους. Στις 18 επιθέσεις που έκανε τελείωσε 11 πόντους, δηλαδή, ποσοστό αποτελεσματικότητας 61%. Επίσης είχε 3 πόντους από μπλοκ, ενώ μέγιστη ήταν η συμβολή του και στο σερβίς όπου σημείωσε και έναν άσσο.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola. Η πρώτη ήταν την 13η αγωνιστική της σεζόν 2019-20 με τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.

Είναι η 75η φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η πρώτη εντός της σεζόν 2021-22. Είναι ο τρίτος παίκτης του Παναθηναϊκού που αναδεικνύεται M.V.P. Βίκος Cola για τη σεζόν 2021-22 μετά τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο την 7η αγωνιστική, αλλά και τον Θανάση Πρωτοψάλτη στη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης.

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις δήλωσε για τη διάκριση του: «Είναι τιμή να λαμβάνω το βραβείο του MVP αλλά χαίρομαι ακόμα περισσότερο με τη νίκη μας. Πιστεύαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και γι’ αυτό μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε πολύ ομαδικά οπότε το βραβείο θα έπρεπε να πάει σε όλη την ομάδα! Ειδικά το μπλοκ και η άμυνά μας λειτούργησε πολύ καλά».