Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αγωνίζεται τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 6μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι απέναντι στον Ολυμπιακό και η μετάδοση θα γίνει από το YouTube κανάλι του SDNA.

O Παναθηναϊκός που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς θα προσπαθήσει να διατηρήσει την πρωτιά ενόψει της συνέχειας.

Ο αθλητής του «τριφυλλιού», Bram Van Den Dries δήλωσε: «Για ακόμα μια φορά έχουμε έναν σημαντικό αγώνα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, θέλουμε τη νίκη η οποία θα είναι πολύ σημαντική τόσο για τη συνέχεια όσο και για τους φιλάθλους μας. Μετά από δύο μήνες έχουμε ένα ματς τη βδομάδα αντί για δύο που μας δίνει τη δυνατότητα να προπονηθούμε σε κάποιους σημαντικούς τομείς».

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο με σειρά προτεραιότητας, μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Εκείνη τη στιγμή και εφόσον και μόνο  δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις από τα διαρκείας θα διατεθούν και κάποια εισιτήρια για την αναμέτρηση.