Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Ηρόδικο και ήρθε ισόπαλος 0-0 με τους Καστελλάνους και προπορεύται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν οι Μπασινάς και Σεϊταρίδης και 15 φίλοι της ομάδας.

 Έντονο Παναθηναϊκό χρώμα είχαν οι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Ακρωτηριασμένων καθώς οι τρεις πρώτοι αγώνες έγιναν στην έδρα των Καστελλάνω  στη Μεταμόρφωση.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν και προπορεύονται στη βαθμολογία με 4 βαθμούς, έναντι 3 του Ηρόδικου και 1 των Καστελλάνων.

Στο πρώτο ματς σε ένα σκληροτράχηλο παιχνίδι ο ΠΑΟ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με την γηπεδούχο ομάδα των Καστελλάνων που διοργάνωσε τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής.

Στο δεύτερο ματς το «τριφύλλι»βρέθηκε ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τη νίκη με 3-0 χάη σε τέρματα των Αγριανίτη, Τσίγκα και Γόγολου.

Σε ότι αφορά το τρίτο παιχνίδι ο Ηρόδικος επικράτησε των Καστελλάνων με 3-1 ανατρέποντας τα προγνωστικά.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Βαγγέλη Μήτσουρα στον πάγκο και αγωνίστηκε με τους εξής: Υδραίος, Αθανασόπουλος, Τσίγκας, Αγριανίτης, Γόγολος, Τουμαράς και Αλί.

Από κει και πέρα αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία περίπου 15 οπαδών του «τριφυλλιού» που ζέστανε την ατμόσφαιρα, καθώς και η εμφάνιση των Σεϊταρίδη και Μπασινά που κάθισαν στον πάγκο της ομάδας και φώναξαν «Παναθηναϊκός» μαζί με όλο το τιμ.

Επιπλέον άξια αναφοράς είναι και η επιθυμία του μικρού Παναγιώτη ο οποίος αν και ανήκει στους Καστελλάνους, φόρεσε την μπλούζα του αγαπημένου του Παναθηναϊκού και φωτογραφήθηκε μαζί με την ομάδα.