Σειρά αυτό το Σαββατοκύριακο είχε η χωμάτινη επιφάνεια και συγκεκριμένα η χωμάτινη τεχνική πίστα με πολλές στροφές και εμπόδια, στην καρδιά του Γέρακα που διοργανώθηκε από τον ΣΥΦΑΓΕ.

Δύο πολύ γρηγοροι αγώνες μεγάλης έντασης που διεξήχθησαν υποπ ακραίες καιρικές συνθήκες, με το πολικό ψύχος και τη λάσπη να πρωταγωνιστούν μαζί με τους αθλητές.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στο αγώνισμα xce (eliminator) ο Στέφανος Μιχάλης προκρίθηκε στον μικρό τελικό της κατηγορίας masters Α-Β, για τις θέσεις 5-8 (χάνοντας οριακά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό καθώς όλα κρίθηκαν σε μικρολεπτομέρειες). Δυστυχώς ένα σημαντικό τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στον επί σειρά ετών πολύ σημαντικό αθλητή μας, να συμμετάσχει στον μικρό τελικό, λαμβάνοντας έτσι την 8η θέση.

Οι ατυχίες ξεκίνησαν νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου, καθώς ο έταιρος αθλητής μας στο συγκεκριμένο αγώνα, ο Ανδρέας Νίνης διαγνώστηκε θετικός στον covid19 με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί. Την Κυριακή ήλθαν ακόμη πιο δυνατές παρουσίες.

Στο αγώνισμα xcc (short course), οι εξαιρετικοί Στέφανος Μιχάλης (για 2η ημέρα), και Λουκάς Σκρέκης, αμφότεροι στην κατηγορία master Α-Β, κατέλαβαν την 4η και την 6η θέση αντίστοιχα. Ο έφορος του τμήματος Σωτήρης Περίδης και οι αθλητές μας εξέφρασαν την ικανοποίηση για την άψογη και φιλόξενη διοργάνωση (παρά τις δύσκολες καιρικές αυνθήκες).