Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Νικήτογλου στο τμήμα πυγμαχίας από το πόστο του τιμ μάνατζερ.

Το ένδοξο τμήμα μποξ του «τριφυλλιού» που ξεκίνησε από το 1912 και έχει χαρίσει αμέτρητες χαρές και τίτλους στον Σύλλογο συνεχίζει δυναμικά τη δράση του.

Το «τριφύλλι» γνωστοποιεί ότι το πόστο του τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Νικήτογλου ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν και υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Νικήτογλου ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες το 1982 μαζί με τον Γιώργο Μάλλιο και τον Γιώργο Μαυρωνά, έκανε Tang Soo Do. Στην συνέχεια έκανε Tae Kwon Do όπου κατέκτησε τέσσερα Πανευρωπαϊκά. Στα 16 του έκανε στροφή στο Kickboxing. Aπό το 1998 ξεκίνησε να διδάσκει.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Νικήτογλου Τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που  εντάσσομαι στο ιστορικότερο τμήμα πυγμαχίας στην Ελλάδα, αυτό του Παναθηναϊκού μας. Γνωρίζω πολύ καλά τη διαδρομή του τμήματος και στόχος του τριφυλλιού δεν μπορεί να είναι άλλος από την κορυφή. Προέρχομαι από τον χώρο των μαχητικών σπορ και φυσικά η Λεωφόρος είναι κάτι παραπάνω από οικεία για μένα. Προτιμώ να μην πω περισσότερα και να δείξουμε στην πράξη το έργο μας».