Η Αθηνά Παπαφωτίου και Μάρετ Γκρόθες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας πριν το φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμφότερες αν και είχαν την κούπα δίπλα τους ξεκαθάρισαν ότι έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος δεν θα την αγγίξουν καθότι προληπτικές.

«Θα το αγίξουμε μόνο όταν το πάρουμε», ξεκαθάρισε η Ολλανδή ακραία, η οποία έχει κατακτήσει το Κύπελλο Τουρκίας με την Φενερμπαχτσέ και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Δεν έχει σημασία αν είσαι φαβορί ή όχι αλλά το πως διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Έχουμε παίξει ήδη δύο ματς (με Ολυμπιακό, ΑΕΚ) που ήταν τελικοί, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτά που έχουμε μπροστά μας».

Η Αθηνά Παπαφωτίου έχει κατακτήσει Κύπελλο Γερμανίας με την Στουτγάρδη, αλλά όχι στην Ελλάδα και όπως παραδέχθηκε: «Σίγουρα το θέλω γιατί δεν το έχω κερδίσει ποτέ, αλλά είναι προσωπικός στόχος γιατί αποτελεί και στόχο της ομάδας. Όλη η ομάδα όμως είναι ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ».

Παράλληλα επισήμαναν για ακόμα μια φορά τα αντιπολεμικά τους συνανισθήματα και τη συμπαράσταση που δείχνουν στην Στεπανένκο

https://www.youtube.com/watch?v=8pVPOIzl3gM&feature=emb_imp_woyt