Σπουδαία παρουσία των αθλητών μας στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου ΤΤ AGU που διοργανώθηκε σήμερα 27/2/2022 από την ΠΕΠΑ, στη Μαλακάσα με δύο δεύτερες, μία πέμπτη και μια ένατη θέση.

 Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς επικρατούσαν έντονη βροχόπτωση και δυνατός άνεμος καθ’ όλη τη διάρκειά του, πράγμα που έκανε τους αθλητές να έχουν στο μυαλό τους έντονα το να αποφύγουν την πτώση από το βρεγμένο οδόστρωμα και τις δυνατές ριπές ανέμου. Πιο συγκεκριμένα .

Συνέχεια στην πολύ δυνατή παρουσία του έδωσε ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου στην πολύ ανταγωνιστική ηλικιακή κατηγορία 40-45 (μετά την εξαιρετική παρουσία του την προηγούμενη Κυριακή στον αγώνα αντοχής GRANFONDO ΑΙΓΕΑΣ στον οποίο έλαβε την 5η θέση) καθώς αναδείχτηκε 2ος με χρόνο 22:21. Επίσης τη 2η θέση, συνεχίζοντας κι εκείνος τις πολύ δυνατές παρουσίες του, έλαβε ο Γιώργος Μαρκεσσίνης στην ηλικιακή κατηγορία 30-39 με χρόνο 22:57.

Πρώτος αγώνας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν για τον Χρήστο Καφρίτσα ο οποίος κατετάγη πέμπτος στην ηλικιακή κατηγορία 45-49 έχοντας χρόνο 23:08 και για τον Κώστα Πιπίνη ο οποίος ήταν ένατος στην 50-55 με χρόνο 28:52.

Στην κατηγορία 65+ ο αειθαλής Θανασης Περίδης στην επανεμφάνισή του με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας τερμάτισε στην έβδομη θέση.