Νόρα Δράκου και Άννα Ντουντουνάκη πρωταγωνίστησαν στο Πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα στα 50μ. ελεύθερο καθώς κατέκτησαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο ασντίστοιχα, υψώνοντας ψηλά την πράσινη σημαία.

Στα 50μ. ελεύθερο των γυναικών, νίκησε η «πράσινη» πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου  με 25.57 και ακολούθησε η Άννα Ντουντουνάκη επίσης του «τριφυλλιού»  με 25.77 και Τρίτη ήταν η Σοφία Κλικοπούλου του Ολυμπιακού με 25.96.

Σε δήλωση της η Δράκου τόνισε  «Θα μπορούσα να σημειώσω καλύτερο χρόνο-είπε η νικήτρια. Σε μια τέτοια κούρσα κανένα λάθος δεν δικαιολογείται. Μου αρέσουν οι καινοτομίες που έχει εισάγει η ΚΟΕ σε αυτή τη διοργάνωση, όπως, οι δηλώσεις που κάνουν οι νικητές μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος και ακούγονται σε όλη την πισίνα, ή πώς γίνεται η είσοδος των αθλητών για τον αγώνα. Τα έβλεπα στην Ευρώπη και χαίρομαι που υλοποιούνται και στην πατρίδα μου». Αύριο Κυριακή η Δράκου θα αγωνιστεί και στα 100μ. ελεύθερο.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα σημερινά πλασαρίσματα των αθλητών και αθλητριών  του ΠΑΟ:Ηρακλής Βειογλάνης 27ος 200μ. πεταλούδα, Φωτεινή Χαρίτου 7ο καλύτερο χρόνο στον τελικό στα  200μ. πρόσθιο , 18η Μαρία Εξάρχου 400μ. ελεύθερο, 24ος Πέτρος Ξενούλης 400μ. ελεύθερο, Αναστασία Μπίρμπα 41η 100μ. ύπτιο