Το «τριφύλλι» θριάμβευσε με 4-0 στο γήπεδο της Προοδευτικής επί του Αιολικού και συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο στη Β΄ Εθνική Κατηγορία. Οι «πράσινες» έφτιξαν ένα πανό που αναφερόταν στον αδικοχαμένο οπαδό του Άρη , Άλκη

Μια ακόμα ευρεία νίκη πέτυχε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αιολικού με 4-0. Ο ΠΑΟ συνεχίζει νικηφόρα την πορεία του προς τη Β΄Εθνική Κατηγορία και δείχνει ότι είναι ανώτερος ποιοτικά από όλες τις ομάδες του ομίλου του.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι το γυναικείο  ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού πήρε την πρωτοβουλία και έφτιαξε ένα πανό που έγραφε «Μη με χτυπάτε άλλο, συγγνώμη Άλκη» αναφερόμενο στη δολοφονία του οπαδού του Άρη, Άλκη που έπεσε θύμα οπαδικής βίας.

Στο  αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο καθώς μπήκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με τέρμα της Ντζάνη στο 9΄. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 16΄ η Λαζανά έκανε το 2-0 για το «τριφύλλι» και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δημητρίου σφράγισε τη νίκη στο 63΄ κάνοντας το 3-0 ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και η Παπαμήτρου στο 86΄ που είχε περάσει ως αλλαγή.

Παναθηναϊκός: Ανδρή, Γρηγοροπούλου, Σιαφαρίκα, Αναστασίου, Βιτούλα, Δημητρίου (89΄ Φούνα), Ντζάνη (76΄ Μανέτα), Καμαριανού, Λαζανά (65΄ Ανδρικοπούλου),  Λόγου (65΄ Παπαμήτρου) και Δέλιου.