Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Γιάννη Γκουργκούλια στα τμήματα ΑμεΑ ποδηλασίας και πινγκ πονγκ.

Ο έμπειρος αθλητής των Αετών Αθηνών ντύθηκε στα «πράσινα» και θα ενισχύσει την προσπάθεια του «τριφυλλιού» σε δύο τμήματα ΑμεΑ.

Ο Λαρισαίος ποδηλάτης έχει συμμετοχή σε αρκετούς αγώνες και είναι χαρακτηριστικός ότι ήταν πρώτος στην κατηγορία C4 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Festos Cup στην Κρήτη το 2020 με χρόνο 2:29:46.524. Στο περσινό πρωτάθλημα ήταν δεύτερος στον δρόμο αντοχής ενώ δεύτερος ήταν και το 2017 στο Festos Cup στον αγώνα αντοχής.

Επιπλέον το 2015 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ήταν 4ος στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 14.600μ. και 5ος στον αγώνα αντοχής 58.400μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκουργκούλιας θα ενισχύσει και το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γκουργκουλιάς τόνισε «Είμαιο πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι τιμή που είμαι μέλος του ένδοξου Συλλόγου και ελπίζω να βοηθήσω από την πλευρά μου και να βάλω το λιθαράκι μου ώστε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα χρονιά».