Άκρως επιτυχημένο για ακόμη μια χρόνια αποδείχθηκε το Κύπελλο Χριστουγέννων, υπό την αιγίδα και οργάνωση του Παναθηναικού Α.Ο.!

 Μετά το περσινό διάλειμμα, λόγω πανδημίας και απαγόρευσης αγώνων, το χριστουγεννιάτικο Κύπελλο του Τριφυλλιού επανήλθε στις επάλξεις, εξελίχθηκε άψογα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμη μια φορά.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δεκάδες σκοπευτές και σκοπευτριες από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στους αγώνες αεροβόλων όπλων, που διεξήχθησαν στον Βυρωνα. Τίμησαν με την παρουσία τους και φέτος το Κύπελλο Χριστουγέννων, κυριότερα όμως προσέφεραν τρόφιμα, αναλώσιμα είδη και «αγάπη» στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Διότι, πάνω από όλα, το «Κύπελλο» αποτελεί έναν αγώνα κοινωνικής προσφοράς και χαρακτήρα, που έχει στόχο να κλείνει κάθε χρονιά συνδράμοντας τους ανθρώπους εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες!

Παράλληλα, οι μικροί και μεγάλοι τριφυλλοφόροι σκοπευτές έδωσαν αγωνιστικά τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να κατακτήσουν το Κύπελλο ξανά, όπως και το 2019, ενώ στης δεύτερη και Τρίτη θέση βρέθηκαν οι σύλλογοι Αθλος και Άγη Κασουμη.