Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Ρέντη (7.15μ.μ.-ΕΡΤ3 ) κόντρα στον Ολυμπιακό με στόχο να περάσει από την έδρα του αντιπάλου του και ο Αλέξανδρος Ράπτης στέλνει μήνυμα νίκης.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έναν βαθμό από τον ΠΑΟΚ και με καθαρό τρίποντο μπορεί να περάσει και πάλι πρώτος στη βαθμολογία.

 Όπως και να έχει ο στόχος πάντως είναι η νίκη για τον ΠΑΟ σε πρώτη φάση καθώς ολοκληρώνεται  ο πρώτος γύρος και στον δεύτερο γύρο το «τριφύλλι» έχει στην έδρα του τα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Σε δήλωση του o Αλέξανδρος Ράπτης ανέφερε  «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς με τη Μακάμπι, το οποίο ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πάμε σε ένα ντέρμπι με καλή ψυχολογία.

Αυτό το ματς το αφήνουμε πίσω και στο μυαλό μας εχουμε πλέον το ματς με τον Ολυμπιακο που έχει τη δική του δυσκολία και ιδιαιτερότητα. Στοχος  μας είναι ξεκάθαρα  η νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε. Ξέρουμε τη βαρύτητα που έχει το ματς για τον κόσμο και τον Σύλλογο και το θέλουμε πολύ».