Το τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού έκανε πολύ καλή εμφάνιση την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο ΣΕΦ με δύο ασημένια μετάλλια

Ξεκίνησε δυναμικά το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του «τριφυλλιού» αφού με την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξε σε καλή κατάσταση, έχοντας μάλιστα και εννιά συμμετοχές.

Η προπονήτρια Ηρώ Μαλλιαρού έμεινε ικανοποιημένη από το πρώτο μισό της διοργάνωσης καθώς  είδε τους Παντελή Χαρακλιά (ταξίδεψε από την Άρτα), Θέμη Γιαννακαρά και Γιώργο Αθανασόπουλο να παίρνουν το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών στις κατηγορίες Τ8-Τ10. Οι «πράσινοι» πάλεψαν και για το χρυσό ωστόσο λύγισαν από τον ΠΑΣΚΑ που έχει στις τάξεις του σπουδαίους αθλητές με διεθνή καριέρα όπως οι Χατζηκυριάκος και Μουχθής. Στην Τρίτη θέση ήταν οι Αετοί Θεσσαλονίκης με τους Τσαναβά και Κάππα.

Παράλληλα στην κατηγορία Τ1 ο Χαράλαμπος Τζιμπρές ήρθε από την Πάτρα και κράτησε ψηλά τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας αφού κατόρθωσε και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Τζιμπρές μάλιστα πάλεψε και για την πρώτη θέση και τελικά λύγισε κόντρα στον Γρηγόρη Χρυσικό του ΠΑΣΚΑ ενώ την Τρίτη θέση πήρε ο Χρήστος Μελέτης από τους Καστελλάνους.

Οι αγώνες του «τριφυλλιού» συνεχίζονται και αύριο στα ατομικά  όπου πρώτος στη μάχη μπαίνει ο Γιαννακαράς στις 10 το πρωί, στις 12 παίζουν οι Χαρακλιάς, Αθανασόπουλος, Δαβής και Κατωπόδης ενώ στις 1.30μ.μ. παίζει ο Φύτρος. Ο Γιάννης Παπαϊωάννου είχε υποχρεώσεις με το τμήμα ξιφασκίας με αμαξίδιο που κατέκτησε το πρωτάθλημα και δεν μπόρεσε να βρίσκεται ταυτόχρονα και στο ΣΕΦ στους υπόλοιπους αγώνες του τμήματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλντα Γρατσώνη είναι η πρώτη γυναίκα που αγωνίστηκε στην ιστορία του τμήματος πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Συλλόγου.