Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μακάμπι την Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Χρήστο Κατραντζή και Ναταλία Δρακοπούλου από το τμήμα κολύμβησης.

Ο Πρόεδρος κ. Τάκης Μαλακατές βράβευσε  τους Χρήστο Κατραντζή και Ναταλία Δρακοπούλου και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος βράβευσε  την Άννα Ντουντουνάκη και τη Νόρα Δράκου.

 Το τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου χαρίζει μεγάλες στιγμές χαρές και δόξας στο τριφύλλι μας και έχει κρατήσει ψηλά τη σημαία μας σε όλα τα κολυμβητήρια του κόσμου από το 1925 μέχρι σήμερα. Συνολικά το τμήμα κολύμβησης έχει φέρει 88 επίσημους τίτλους στη Λεωφόρο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αποδεικνύοντας συνεχώς ότι είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις στην Ελλάδα.

Ωστόσο και στο εξωτερικό ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες με χρυσά μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία ήρθε από την Άννα Ντουντουνάκη που κατέκτησε το ασημένιο πρωτάθλημα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25 άρας πισίνα στα 100 μέτρα πεταλούδα. Η Ντουντουνάκη είναι ήδη μια από τις κορυφαίες κολυμβήτριες του Συλλόγου με τεράστιες επιτυχίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και βρίσκεται ήδη στην 14η θέση των Green Legends του Συλλόγου.

 Σε ότι αφορά τη Νόρα Δράκου συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία με το «τριφύλλι» είναι ανάμεσα στην κορυφαία δεκάδα του κολυμβητικού τμήματος όλων των εποχών και ξεχωρίζουν τα μετάλλια της στους Μεσογειακούς αγώνες με το «τριφύλλι» και φυσικά η παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Ο Χρήστος Κατραντζής αποτελεί έναν από τους σπουδαίους σύγχρονους κολυμβητές του Συλλόγου και έχει πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχει φέρει πανελλήνια μετάλλια και έχει καταρρίψει αρκετά Παναθηναϊκά ρεκόρ. Τέλος, η Ναταλία Δρακοπούλου εκπροσωπεί τα τμήματα Μάστερς κολύμβησης του Παναθηναϊκού που έχουν σαρώσει όλους τους τίτλους στην Ελλάδα σε άνδρες και γυναίκες.