Με διάλειμμα ενός έτους λόγω των περιοριστικών μέτρων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δεύτερη διοργάνωση του τουρνουά Παναθηναϊκού.

Λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης με την πανδημία θα λάβουν μέρος μόνο παιδιά της ακαδημίας τπου ΠΑΟ και δυστυχώς δεν θα καλεστούν και άλλες ομάδες.

Το τουρνουά του «τριφυλλιού» θα είναι δωρεάν και η μόνη “υποχρέωση” των συμμετεχόντων θα είναι να φέρουν μαζί τους τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα δικά τους που ίσως να μην χρειάζονται ή βιβλία που θα ήθελαν να δοθούν σε παιδιά της ηλικίας τους που τα έχουν ανάγκη.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο πρώτο μας τουρνουά αλληλεγγύης, δύο χρόνια πριν, 30 παιδιά από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, την ακαδημία του Φοίνικα Αγίας Σοφίας και από τον ΑΟ Ταταύλα ανταποκρίθηκαν ζεστά στο παρόμοιο κάλεσμά του Συλλόγου  με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα τα οποία δόθηκαν στη γειτονιά μας, στα Προσφυγικά.

Ήταν συγκινητική η αγάπη των μικρών αθλητών προς συνανθρώπους τους που δεν γνωρίζουν, είναι ελπιδοφόρα η δύναμη του αθλητισμού, είναι υπέροχο διπλά, όταν αυτή η αγάπη προέρχεται από παιδιά και προορισμό έχει πάλι άλλα παιδιά. Το τουρνουά  θα διεξαχθεί τη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 16:00.

Εκτός των αθλητών μας που θα λάβουν μέρος, καλούμε όποιον θέλει να περάσει από την αίθουσα μας, θύρα 3Β, στην αγαπημένη μας Λεωφόρο και να προσφέρει έστω και μια συσκευασία από τρόφιμα, ένα βιβλίο για παιδιά, ένα παιχνίδι που περισσεύει ή ότι άλλο θα ήθελαν να δοθεί σε παιδιά στο πλαίσιο φυσικά των οικονομικών του δυνατοτήτων.