Το τμήμα Παραμπάντμιντον του Παναθηναϊκού συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα φέρνοντας τα πρώτα μετάλλια (4 ασημένια-δύο χάλκινα) στον Σύλλογο ενώ έγινε μια πρωτοφανής κερκίδα από 40 οπαδούς του Συλλόγου που όμοια της δεν έχει ξαναδει το αγώνισμα!

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον που έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη.

Το «τριφύλλι» αν και συμμετείχε για πρώτη φορά στον θεσμό με πέντε αθλητές του εντούτοις κατάφερε να κερδίσει πλήρως τις εντυπώσεις  στην πόλη του Έβρου.

Σε αυτό βοήθησαν σημαντικά οι «αιώνια πιστοί» του Έβρου και των γύρω περιοχών καθώς υποδέχτηκαν την αποστολή , την βοήθησαν ενεργά και χάρισαν στην ομάδα  μια απίστευτη εξέδρα, παρουσιάζοντας μια πρωτογνωρη εικόνα για το  συγκεκριμένο αγώνισμα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Νίκος Φύτρος Κώστας Κατωπόδης, Παναγιώτης Χριστόφορος, Παναγιώτης Κοντογιάννης και Νίκος Γαστεράτος και η κόουτς Ηρώ Μαλλιαρού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έφεραν τα πρώτα μετάλλια (4 ασημένια και  2  χάλκινα) στον Σύλλογο στο συγκεκριμένο σπορ. Στη Γενική βαθμολογία ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Τρίτη θέση πίσω από τον Ηρόδικο και τον Ήφαιστο Πατρών

Στο διπλό WH1 οι Νίκος Φύτρος και Παναγιώτης Χριστόφορος κοντραρίστηκαν κόντρα στους πιο έμπειρους Παπαδόπουλο (Ηροδικός) και Σταμάτη (Ήφαιστος Πάτρας) κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Στο ατομικό WH1 ο Νίκος Φύτρος πήρε το ασημένιο μετάλλιο ενώ στο ατομικό WH2 το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Παναγιώτης Κοντογιάννης. Στην ίδια κατηγορία οι Κώστας Κατωπόδης και Νίκος Γαστεράτος πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος, στο ανεπίσημα μικτά διπλά ο Παναγιώτης Χριστόφορος πήρε το χρυσό μετάλλιο μαζί με τον Σαουλίδη του Ηροδικού και ο Παναγιώτης Κοντογιάννης το ασημένιο μετάλλιο μαζί με τον Ματουσίδη , επίσης του Ηροδικού. Στο ίδιο αγώνισμα Φύτρος και Γαστεράτος πήραν το χάλκινο μετάλλιο.