Θριαμβευτική εκτός έδρας νίκη του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού επί του Άτλα Αθηνών με 20-67 με το «τριφύλλι» να κάνει ρεκόρ άμυνας και παράλληλα έσπασε το ρεκόρ της ευρύτερης εκτός έδρας νίκης.

Μια ευρεία  νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας στο κλειστό των Αγίων Αναργύρων με  47 πόντους διαφορά κόντρα στην ομάδα του Άτλα. Πρόκειται για την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟ ενώ παράλληλα οι «πράσινοι» πέτυχαν και ρεκόρ άμυνας ανεξαρτήτου έδρας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «πράσινοι» έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι διαθέτουν ένα σύνολο με τεράστια ποιότητα και έχουν διαφορά ακόμα και κόντρα σε μια ομάδα που θεωρητικά θα διεκδικήσει την είσοδο της στην τετράδα.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 4-18, 8-29, 12-51, 20-67 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε τη συμπαράσταση των 30 φιλάθλων του.

 Άτλας (Βερβενιώτης): Γκοτζαράι, Ζαφειρόπουλος, Χριστοδούλου 10, Ντομγκιόνι 2, Ζώης 2, Λεγάκης, Βατικιωτης, Χρηστάκης, Κωνσταντινόπουλος 6

Παναθηναϊκός (Σκλαβουνάκης): Φύτρος, Νέλσον 24 , Κοντογιάννης 6, Χρονοπούλου 6, Κατωπόδης, Τριανταφύλλου 2, Μπλερ 22, Τουμαράς, Μαρτσάκης 7, Σπαθής και Μιχαλοπούλου.