Το τμήμα τένις με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και σήμερα είχε τις πρώτες του νίκες ενώ αύριο θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο.

Πετυχημένη ήταν και η δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για το «πράσινο» τμήμα τένις με αμαξίδιο του Συλλόγου, καθώς  χρονικά ήρθε η πρώτη πράσινη νίκη με τον Αριστομένη Νικολόπουλο το πρωί.

Στον «εμφύλιο» με τον Νίκο Γαστεράτο ο Νικολόπουλος επικράτησε με 6-1 και 6-0 ενώ στα άλλα τους ματς οι δύο αθλητές του ΠΑΟ έχασαν από τους Διαμαντή και Μίνο με 6-0.

Σε ότι αφορά τον Παναγιώτη Χριστόφορο έδωσε μάχη με τον Πατρωνίδη και τελικά λύγισε με 6-3 κι 6-3.

Η δεύτερη νίκη για το «τριφύλλι» ήρθε στο διπλό με τους Νικολόπουλο/Χριστόφορο να επικρατούν των Διαλεκτόπουλου/Γαστεράτου με 2-1 (6-3,2-6, 10-4).

Έτσι αύριο ο Παναθηναϊκός διεκδικεί μετάλλιο στους δύο τελικούς των διπλών μικρό και μεγάλο.

Πιο συγκεκριμένα στις 9 το πρωί ο Νίκος Γαστεράτος με τον Διαλεκτόπουλο θα παίξουν στον μικρό τελικό ενώ στις 10 το πρωί το «πράσινο» δίδυμο των Νικολόπουλου-Χριστόφορου θα αγωνιστούν για το χρυσό μετάλλιο.

Παρότι το πράσινο δίδυμο δεν είναι φαβορί εντούτοις με νίκη, ο Σύλλογος  κατακτά το πρωτάθλημα στη γενική βαθμολογία  ενώ με ήττα το τριφύλλι θα βρεθεί στην τιμητική Τρίτη θέση της γενικής βαθμολογίας.