Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στην Ευρώπη με τους αγώνες κόντρα στην Ενισέι την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 20:00 και με τη Χατάι την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Η ομάδα έχει επιστρέψει κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων και η κόουτς Καπογιάννη έχει στη διάθεσή της όλες τις αθλήτριες μετά τα κρούσματα covid.

Οι «αιώνια πιστοί» έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εντός και εκτός έδρας παρουσίες τους στο Eurocup και θα βρίσκονται για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Συλλόγου.

Σας ενημερώνουμε ότι:

Η αγορά εισιτηρίων έχει ανοίξει για όλους-ες  μέσω της VIVA και από το γραφείο μελών. Τα εισιτήρια των οργανωμένων βγαίνουν μόνο μέσω του γραφείου μελών.

Η τιμή των εισιτηρίων του κάθε αγώνα είναι 10 ευρώ. Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τους δύο αγώνες στους ακόλουθους συνδέσμους:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-ao-wbc-enisey/

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-ao-hatayspor/

Σας υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών.