Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Πολκοβίτσε στις 8μ.μ. στο ΟΑΚΑ.

Η κόουτς Καπογιάννη δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση ότι: «Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι. Για μας είναι γιορτή γιατί μετά από 20 χρόνια η ομάδα μας βγαίνει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Έχουμε κληρωθεί σε έναν όμιλο φωτιά, έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο. Συγκεκριμένα, η Πολκοβίτσε είναι το νούμερο ένα για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Παρόλα αυτά εμείς δεν έχουμε εμπειρία σε αντίθεση με την Πολωνική ομάδα που συμμετέχει επί σειρά ετών σε Euroleague και EuroCup. Εμείς έχουμε ένα πλάνο, έχουμε νεαρές παίκτριες που δεν έχουν την εμπειρία του EuroCup. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ό,τι και να γίνει, όποιον αντίπαλο και να έχουμε εγώ θέλω να τον δυσκολέψουμε. Θα τα δώσουμε όλα, θέλουμε να έχουμε τον κόσμο μας κοντά. Ο κόσμος είναι ο έκτος μας παίκτης και τον χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον κόσμο μας για τη στήριξη και περιμένουμε να δούμε ένα ωραίο ματς, ανταγωνιστικό».

Η αθλήτρια του ΠΑΟ, Sequoia Holmes δήλωσε: «Είμαστε έτοιμες για αύριο. Η Πολκοβίτσε είναι μια καλή ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε σκληρή άμυνα. Θα παλέψουμε για να έχουμε την ευκαιρία μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι, η ομάδα επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για μας και τους ευχαριστούμε για τη στήριξη».

Ενημέρωση για τα εισιτήρια με την Πολκοβίτσε:

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο μπορούν να το αποκτήσουν ηλεκτρονικά στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/fiba-eurocup-2021-2022/

Παράλληλα, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από το γραφείο μελών στο γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» από τις 10π.μ. έως τις 3μ.μ.

Τέλος, αύριο από τις 6.30μ.μ. θα είναι ανοιχτό το εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ (Parking 5) όπου θα μπορούν όσοι θέλουν να αγοράσουν το εισιτήριό τους.

Η τιμή της γενικής εισόδου για τον αγώνα με την Πολκοβίτσε είναι 10 ευρώ.