Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αρχίζει σήμερα τους αγώνες της στην Καλαμάτα στο 5ο τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης».

Η ανακοίνωση των διοργανωτών του τουρνουά αναφέρει τα εξής:

«Από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και για τρεις μέρες στο δημοτικό στάδιο Παραλίας θα διοργανωθεί από την ομάδα μας το 5ο τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη. Στη φετινή διοργάνωση η οποία αναβαθμίζεται τόσο σε συμμετοχές όσο και στον τρόπο διεξαγωγής, θα συμμετέχουν τρεις ομάδες από την VolleyLeague A1 Εθνική κατηγορία ανδρών.

Ο ιστορικός Παναθηναϊκός, ο ΟΦΗ και η Κηφισιά μαζί με την ομάδα μας για τρεις μέρες θα αγωνίζονται με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Παράλληλα ο σύλλογός μας θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της διεξαγωγής και δύο σημαντικές βραβεύσεις:-

Στο δήμαρχο Καλαμάτας κύριο Θανάση Βασιλόπουλο ο οποίος έχει αγκαλιάσει και στηρίζει την προσπάθεια μας-

Στη “σημαία” του σύγχρονου βολεϊκού Παναθηναϊκού Σωτήρη Πανταλέοντα ο οποίος μετά από 20ετή και πλέον καριέρα με τα χρώματα του αθηναϊκού συλλόγου και της Εθνικής ομάδος κρέμασε τα παπούτσια του αποχωρώντας από την ενεργό δράση.

Το πρόγραμμα του τουρνουά διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 1η Οκτωβρίου

17:00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – ΟΦΗ

20:00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΠ Κηφισιάς

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

17:00 ΑΟΠ Κηφισιάς – ΟΦΗ

19:50 Τελετή βραβεύσεων

20:00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Παναθηναϊκός ΑΟ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου

14:00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΟΦΗ

17:00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – ΑΟΠ Κηφισιά

Απονομές

Παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο που θέλει να βρεθεί στις κερκίδες για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες ότι εξακολουθεί να είναι σε ισχύ το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται σε ποσοστό 60% της χωρητικότητας του Σταδίου η παρουσία θεατών ως εξής:

-για ενήλικους ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ με πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό νόσησης-για ανήλικους από 12 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί με επίδειξη PCR test 72 ωρών, RAPID test 48 ωρών-για ανηλίκους έως 12 ετών εκτός των ανωτέρω, υπάρχει η δυνατότητα εισόδου με Self Test.

Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την είσοδο κατά τον έλεγχο, παρακαλούνται να έχουν όσοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια από κοντά, να έχουν διαθέσιμα τα πιστοποιητικά τους.

Η διαδικασία εισόδου είναι συγκεκριμένη και ορίζεται από την Γ.Γ.Α.Τα εισιτήρια για το τουρνουά ορίζονται ως εξής:-10€ ανά αγωνιστική ημέρα-20€ για το σύνολο του τριημέρουΦυσικά για τους κατόχους καρτών διαρκείας και για τους ανήλικους η είσοδος είναι δωρεάν.

 Σας περιμένουμε όλους από κοντά έτσι ώστε να παρακολουθήσουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ, τιμώντας έναν ακούραστο παράγοντα του αθλήματος στην πόλη μας.»