Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο τουρνουά «Λεωνίδεια 2021» που διοργανώνει ο ΑΟ Λαμίας το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Στην πρώτη μέρα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ δείχνοντας πολύ θετικά στοιχεία και σήμερα θα αγωνιστεί στον τελικό με αντίπαλο το Μαρκόπουλο στις 18:30.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Αποστόλης Οικονόμου έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ δήλωσε στο pao1908.com: «Νομίζω πως σήμερα και οι 2 ομάδες δεν δείξαμε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας αλλά προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σκληρή δουλειά που ρίχνουν οι κοπέλες στις προπονήσεις . Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά να αρχίζουμε να βάζουμε τις σωστές αρχές στο παιχνίδι μας . Πιέσαμε τις πρώτες 4 εβδομάδες πολύ στην φυσική κατάσταση και για αυτό στην συγκεκριμένη φάση , στα φιλικά μας ενδιαφέρει κυρίως η συμμετοχή όλων των παικτριών έτσι ώστε να βγάλουμε και τα ανάλογα συμπεράσματα».

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-22, 25-23)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (Απόστολος Οικονόμου): Χαντάβα, Γκρόθες, Κωνσταντίνου, Μεταξά, Χατζηευστρατιάδου, Παπαφωτίου, Ρόγκα, Ξηντάρα, Καραγκούνη, Παπαστεργίου, Κωνσταντέλου,

ΠΑΟΚ (Τάκης Φλώρος): Ξανθοπούλου, Πολυνοπούλου, Παπαδοπούλου, Ηλιοπούλου, Καλαντάτζε, Μερτέκη, Κλέπκου, Κυπαρίσση2, Κογιάρ, Φιντόν, Τσιόγκα, Μεροδουλάκη.