Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παναθηναϊκός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ καθώς ανέδειξε πρωταθλήτριες ενώ είχε και συμμετοχές σε τελικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Ο τελικός του απλού γυναικών βάφτηκε…πράσινος καθώς η Κατερίνα Τόλιου νίκησε την επίσης αθλήτρια του «τριφυλλιού» Ελισάβετ Τέρπου και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Στον τελικό η Τόλιου  λύγισε τη συμπαίκτριά της στον Παναθηναϊκό Ελισάβετ Τέρπου με 4-2 σετ (8-11, 11-9, 11-9, 7-11, 11-8, 11-7). Η Τόλιου πανηγύρισε τον 4ο τίτλο της στο αγώνισμα, η Τέρπου συμπλήρωσε πια τελικούς στο απλό στα Πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Η Κατερίνα Τόλιου του Παναθηναϊκού  και η Κωνσταντίνα Παρίδη είναι οι πρωταθλήτριες Ελλάδας του διπλού γυναικών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η αθλήτρια του ΠΑΟ κράτησε την πράσινη σημαία ψηλά καθώς στον τελικό κατέβαλλαν μαζί με τη συναθλήτρια της,  τις Μαλαματένια Παπαδημητρίου/Αλίκη Κιούφη με 3-1 σετ (11-6, 11-9, 9-11, 11-8).

Στους άνδρες οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι Γιώργος και Κώστας έφτασαν μέχρι τον τελικό του διπλού ανδρών καθώς λύγισαν από τους Γιώργο Σταματούρο και Τάσο Ρηνιώτη με 3-1 σετ (11-8, 12-10, 8-11, 11-8).

Στον τελικό του απλού ανδρών  Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε τον  Γιώργο Σταματούρο του Ολυμπιακού σε μια συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στο έβδομο σετ και τελικά λύγισε με 3-4.