Η νέα αγωνιστική σεζόν έφτασε και η Ακαδημία στίβου του Παναθηναϊκού ανοίγει τις πόρτες της σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες από 6 ετών.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 6/9/21 και θα πραγματοποιούνται στη γραμματεία των Ακαδημιών του Συλλόγου, στο ΟΑΚΑ Βοηθητικό Κ1 και στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Όλοι οι αθλούμενοι/νες στην Ακαδημία θα πρέπει να προσκομίσουν  self test μέχρι 15 ετών και Rapid test από 16 χρονών μία φορά την εβδομάδα ( υγειονομικό πρωτόκολλο ΓΓΑ)  και πάνω και ιατρική βεβαίωση για συμμετοχή σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα.

Οι αθλητές/τριες των τμημάτων θα υποβληθούν υποχρεωτικά από γιατρό  στον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο για την έκδοση της κάρτας υγείας αθλητή/τριας.

Η ακαδημία μας θα παρέχει στους αθλητές και αθλήτριες τη δυνατότητα καρδιολογικού ελέγχου στο Ιατρείο του κλειστού κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ και στο ιατρείο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στα Σπάτα ( δίπλα από το γήπεδο στίβου)   για την έκδοση κάθε είδους ιατρικών βεβαιώσεων με επιπρόσθετο κόστος 15€.

Ο καρδιολογικός έλεγχος από γιατρό συνεργάτη της ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.                                      

Για όλα τα παραπάνω θα ακολουθηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες τήρησης των πρωτοκόλλων υγείας για την προστασία των αθλητών και προπονητών από την πανδημία του covid-19 . Θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή άθληση των νεαρών αθλητών/τριών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ακαδημία στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο. λειτουργεί στο Βοηθητικό Κ1 ΟΑΚΑ,  και στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συλλόγου στο ΟΑΚΑ Βοηθητικό Κ1 και στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, στα τηλέφωνα 6945895353 και 6977428806 καθώς και στα e-mail: [email protected] και [email protected]

ΣΤΟΧΟΣ

Πρωταρχικός στόχος της Ακαδημίας είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται τον αθλητισμό αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η ομαδικότητα! Μέσω της εξειδικευμένης αυτής προσέγγισης οι προπονητές μας στοχεύουν στην δημιουργία ενός πολυδιάστατου αθλητή και μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.