Το βράδυ της Δευτέρας (30/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του αντρικού τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο κολυμβητήριο Γουδή.

Οι «πράσινοι» αθλητές ξεκίνησαν επίσημα την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία με τους Αντώνη Ξενάκη, Μιχάλη Δανούρδη, Νίκο Καρακάση, Γιάννη Πανταζόπουλο, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Χάρη Ρομπόπουλο, Θωμά Γαβαλά, Στάθη Χατζηστεφάνου και τον Στέργιο Παπαβασιλείου.

Οι Γιάννης Εγνατιάδης, Παναγιώτης Σιαμάς και Φάνης Δευτεραίος αγωνίζονται με την Εθνική Εφήβων και ενταχθούν στην ομάδα στις επόμενες μέρες. Στο άμεσο διάστημα θα ενσωματωθούν και οι Νίκος Φλάμπουρας και Σπύρος Τριχάς.

Ο κόουτς Λαζαρίδης καλωσόρισε τους αθλητές του μαζί με το υπόλοιπο staff και δήλωσε στο www.pao1908.com: «Ο Σύλλογος βοήθησε και πέτυχαμε να φτιάξουμε ένα ρόστερ πολύ καλό και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στην Α1 κατηγορία και ότι η ομάδα θα πετύχει στους στόχους της. Είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους αθλητές που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό και αγαπούν την ομάδα. Από την περσινή χρονιά έμειναν 3 αθλητές, κρατήσαμε έναν μικρό κορμό. Ανεβάσαμε 4 αθλητές από την εφηβική ομάδα, οι οποίοι αγωνίζονται στην εθνική και με όλους μαζί θα έχουμε ένα σύνολο που θα παίζει θεαματικό, ωραίο πόλο και θα κάνει τις νίκες που πρέπει να κάνει. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να πάνε όλα καλά με τον Covid και βήμα βήμα να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που επιτάσσει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση του Covid-19.