Σήμερα το απόγευμα (23/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινες» αθλήτριες ξεκίνησαν επίσημα την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν με τις Λολίτα Λύμουρα, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Βιντσιλαίου, Βαρβάρα Μυλωνάκη, Αγγελική Ζιάκα, Φαίη Κωτούλα, Ελισάβετ Μπουντούρη και τη Γεωργία Σταμάτη να δίνουν το «παρών».

Οι Chastity Reed, Sequoia Holmes, Acheil Tac, Emma Stach και Γεωργία Γρηγοροπούλου θα ενσωματωθούν στην ομάδα τις επόμενες μέρες.

H κόουτς Ελένη Καπογιάννη καλωσόρισε τις αθλήτριες μαζί με το υπόλοιπο staff και δήλωσε στο www.pao1908.com: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει η νέα σεζόν. Ξεκινάμε με πάρα πολύ διάθεση και ενέργεια. Θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά, όχι μόνο λόγω της πανδημίας αλλά και λόγω απαιτήσεων γιατί ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να καθιερωθεί στα ψηλά. Η διαδικασία αυτή έχει σκαμπανεβάσματα και μια ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη οφείλει να έχει αυτό το μέταλλο, να διαχειρίζεται τα πάνω και τα κάτω έτσι ώστε να παραμένει στην κορυφή. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε και τον κόσμο μας στο πλάι στις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές, όπως το έχουν αποδείξει. Η βοήθειά τους είναι πάντα πολύτιμη. Καλή χρονιά».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που επιτάσσει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση του Covid-19.