Σήμερα το πρωί (16/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Τα «φίνα κορίτσια» είναι το πρώτο τμήμα του Συλλόγου που ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν παρουσία του διευθυντή αγωνιστικού Σωτήρη Πανταλέων, του Ρούλη Αγραπιδάκη και του τιμ μάνατζερ Χρήστου Κυριζάκη και θέλει να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τις αθλήτριες: Ναταλία Μεταξά, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Εβίτα Ξηντάρα, Έμιλυ Κωνσταντέλλου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Αθηνά Παπαφωτίου, Πηνελόπη Παπαστεργίου και τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Οι Εύα Χαντάβα, Πέννυ Ρόγκα, Μάρετ Γκροθούες, Τζένιφερ Κρος και Μαργαρίτα Στεπανένκο θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις ολοκληρώσουν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.

Ο κόουτς Απόστολος Οικονόμου καλωσόρισε τις αθλήτριες μαζί με το υπόλοιπο staff και δήλωσε στο www.pao1908.com: «Καταρχήν καλή χρονιά να έχουμε. Πριν αναφερθούμε στον Παναθηναϊκό θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας στις οικογένειες των πυρόπληκτων που επλήγησαν όλες αυτές τις μέρες και ελπίζουμε η πολιτεία να τους βοηθήσει να ορθοποδήσουν.

Εμείς ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας ως Παναθηναϊκός, 16 Αυγούστου, 8 εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος και για τις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Οι πρώτες 3-4 βδομάδες θα αφιερωθούν περισσότερο στη φυσική κατάσταση γιατί πρώτα πρέπει να «χτίσουμε» τις παίκτριες αθλητικά και μετά θα μπούμε σε πιο τεχνικά στοιχεία με το που θα επιστρέψουν οι διεθνείς μας, οι τρεις ξένες, η Χαντάβα και η Ρόγκα που απουσιάζουν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε μια σεζόν με υγεία

πάνω απ’ όλα. Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει μπει σε μια τροχιά πρωταθλητισμού και θα διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί και ό,τι του αξίζει στο υψηλότερο επίπεδο είτε είναι στο πρωτάθλημα, είτε στο κύπελλο είτε ακόμα και στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.. πολύ δουλειά και να έχουμε μια καλή χρονιά».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες και τα πρωτόκολλα  ασφαλείας που επιτάσσει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση του Covid-19.