Την πράσινη σημαία ψηλά κράτησε η αρσιβαρίστρια του Παναθηναϊκού Έλενα Τζατζολάρη στην Αριδαία καθώς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στα 55 κιλά στις Νεάνιδες. Μάλιστα πέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων ενώ είναι και Παναθηναϊκό ρεκόρ.

Η «πράσινη» αθλήτρια κατάφερε και σήκωσε 163 κιλά στο σύνολο και κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Εκατερίνα Μόκρα του ΦΟ Αριδαίας και στην Τρίτη θέση τη Μαρία Μάτσα του Ευ Αγωνίζεσθαι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επίδοση ήταν Πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων ενώ παράλληλα είναι και Παναθηναϊκό ρεκόρ.

Σε δήλωση της η Τζατζολάρη τόνισε σχετικά με την επαφή της με την άρση βαρών «Ξεκίνησα από τον Παναθηναϊκό εδώ και 2,5 χρόνια σε ηλικία 16,5 και με έβαλε ένας δικός μου άνθρωπος στο άθλημα.

Από τα 13 μου πριν την άρση βαρών έκανα βάρη στο γυμναστήριο. Πάντα μου άρεσε η προπόνηση με βάρη , είτε με μπάρες , είτε με αλτήρες ειτε με τροχαλίες, γεννήθηκα για βάρη.

Θέλω να μαζέψω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορώ από αγώνες και να ζήσω τη ζωή του πρωταθλητισμού. Μέχρι τα 23 μου σκοπεύω να συνεχίσω το άθλημα και σκοπεύω να φτάσω ψηλά. Δεν ξέρω αν θα είναι η κορυφή, η κορυφή θέλει πολλές θυσίες αλλά θα κάνω σίγουρα ότι μπορώ».