Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού πήρε μια σημαντική νίκη με 9-6 κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου στον πρωινό πρώτο ημιτελικό στη Νέα Σμύρνη.

Οι «πράσινοι» του Μιχάλη Λαζαρίδη ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και παρότι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κατάφεραν και πήραν μια σημαντική διαφορά τριών τερμάτων για τον απογευματινό τελικό.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα: 3-2, 1-3, 1-0  και 4-1.

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Δαβίλας, Δανούρδης (3), Π.Σιαμάς, Ξενάκης (1), Κανελλόπουλος, Καρακάσης (2), Αλμυράς (1), Πετρόπουλος (1), Ορφανός, Λύκαρης, Τίγκας (1), Εγνατιάδης, Παλληκάρης, Μαλανδράκης και Δευτεραίος. 

Το «τριφύλλι» πλέον είναι το φαβορί για τον επανηληπτικό αγώνα που θα γίνει σήμερα το απόγευμα και χρειάζεται απλώς να διαφυλάξει τη διαφορά των τριών τερμάτων.

Σε δήλωση του ο τεχνικός του ΠΑΟ Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη με σχετικά καλή διαφορά τερμάτων. Πλέον έχουμε όλοι μας την προσχοή στραμένη στον απογευματινό επαναληπτικό και πρέπει να διαχειριστούμε το ματς σωστά».

Το απόγευμα θα γίνουν οι δεύτεροι ημιτελικοί ανάμεσα στις ομάδες και το πρόγραμμα στο κολυμβητηριο της Νέας Σμύρνης έχει ως εξής:

18.00 Τρίαινα Βούλας- Άρης Θεσσαλονίκης

19.30 Νηρέας Χαλανδρίου- Παναθηναϊκός