Ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στη Βαρσοβία και ο Παναθηναϊκός συμμετέχει με τους Κωνσταντινόπουλο, Τέρπου και Τόλιου αλλά και τον Τόκιτς με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Κωνσταντινόπουλος βρέθηκε στο 3ο γκρουπ και θ’ αντιμετωπίσει τον Τσέχο Λουμπομιρ Γιάνκαρικ (επικεφαλής) και τον Λευκορώσο Βλάντισλαβ Ρούκλετσοφ.

Στο απλό γυναικών έγιναν 20 προκριματικά γκρουπ. Η Τόλιου είναι νούμερο 1 φαβορί στο 10ο γκρουπ και θ’ αναμετρηθεί με τη Σουηδέζα Τζένιφερ Τζόνσον και την Πορτογαλίδα Ρίτα Φινς.

Η Τέρπου θ’ αγωνιστεί στο 1ο γκρουπ κόντρα στην Ιταλίδα Τζόρτζια Πικολίν (επικεφαλής) και τη Ρίκλε Σκέιτετ από τη Νορβηγία.

Στο διπλό ανδρών έχει γίνει προκριματικός γύρος των «32». Οι Σταματούρος/Κωνσταντινόπουλος στάθηκαν πολύ άτυχοι στην κλήρωση καθώς «έπεσαν» πάνω στο 1ο φαβορί του νοκ άουτ ταμπλό, τους Καν Ακουζού/Αντρέα Λαντριέ από τη Γαλλία.

Ένας προκριματικός γύρος υπάρχει και στο διπλό γυναικών. Η Τόλιου και η Τουρκάλα Σιμπέλ Αλτίνκαγια θα παλέψουν για την πρόκριση απέναντι στις Τέσι Γκόντερίνγκερ/Αριέλ Μπαρμπόσα από το Λουξεμβούργο. Στη βάση του ταμπλό των 20 ζευγαριών οι Παπαδημητρίου/Τέρπου θ’ αναμετρηθούν με τις δυνατές Σουηδέζες Κριστίνα Σέλμπεργκ/Τζένιφερ Τζόνσον.

Στο διπλό μικτό τέλος, θα γίνουν δύο προκριματικοί γύροι. Ο Κωνσταντινόπουλος και η Τέρπου προχωρούν άνευ αγώνα και στους «64» θ’ αντιμετωπίσουν τους Εσκίλ Λίντχολμ/ Ρεμπέκα Κάρλσεν από τη Νορβηγία.