Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την Άσπα Καλαμπάκου για την προσφορά της στον Σύλλογο και της εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της αγωνιστικής της καριέρας.

Η προσφορά της ίδιας και της οικογένειας της παραμένει μεγάλη στον Σύλλογο καθώς ο παππούς της Στάθης Καλαμπάκος στο στίβο, ο πατέρας της Ντίνος Καλαμπάκος στο μπάσκετ και η μητέρα της Λίλα  Χατζηορίδου στο ίδιο αγώνισμα αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Η Άσπα  ήρθε την σεζόν 2016-2017 στην ομάδα, αποχώρησε την επόμενη χρονιά που ήταν «γολγοθάς» και η ομάδα έμεινε με τις νεάνιδες  και επέστρεψε το 2018 με τη διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου.

Από κει και πέρα ο αγωνιστικός σχεδιασμός των ομάδων είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα των προπονητών και των προπονητριών του Συλλόγου, τους οποίους-ες έχει επιλέξει η διοίκηση και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους.

Το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ίδια και οι συμπαίκτριες της στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να αργήσει να επισημοποιηθεί λόγω της νομικής οδού που τραβάει, ωστόσο μετά τους τελικούς ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν από το τεχνικό τιμ καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και το σωστό και ηθικό είναι να ξέρουν οι αθλήτριες όσο το δυνατόν νωρίτερα τα πλάνα της νέας σεζόν.

«Τα μέλη, οι αθληταί, τα συμβούλια παρέρχονται και αντιπαρέρχονται. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα παραμένη επί γενεάς γενεών εις την Αιωνιότητα…»