Μεγάλη πρόκριση σε διεθνή τελικό αποκλείοντας την GNK Dinamo Zagreb με 2-1 νίκες στον ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός eSports. FK Buducnost ή Interpid fox η αντίπαλος του τελικού του HFP Champions League eFootball PES.

Ξεκινώντας νωθρά την πρώτη αναμέτρηση, οι «πράσινοι» βρέθηκαν με 3-0 πίσω στο σκορ απέναντι στους Κροάτες, το τελικό 3-2 έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Ζάγκρεμπ. Στον δεύτερο αγώνα, το εμφατικό 6-0 του Παναθηναϊκού λειτούργησε άμεσα στην αυτοπεποίθηση της ομάδας του Α. Χρήστου, που κατάφερε να κάμψει εύκολα και στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα την Δυναμό με 3-0. Ανατρέποντας την σειρά από το 1-0 υπέρ της Ζάγκρεμπ σε 2-1 υπέρ του , το «τριφύλλι» προκρίθηκε στο τελικό του HFP Champions League.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι 16 καλύτερες ομάδες των πρωταθλημάτων Ελλάδος, Ιταλίας, Βαλκανίων και Κεντρικής Ευρώπης της HFP – PES Greece .

Για να φτάσει στον τελικό ο Παναθηναϊκός, εκτός της Δυναμό Ζάγκρεμπ, απέκλεισε την ΑΕΚ στους 16 και τον Ιωνικό στα προημιτελικά. Εκκρεμεί ακόμα η οριστικοποίηση της ημερομηνίας του τελικού.