Την Πέμπτη 13 Μαϊου στις 15:00 στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός μπάσκετ γυναικών καθώς αναβλήθηκε το σημερινό ματς. Η Ρούλα Μούλη δίνει το σύνθημα νίκης σε ένα διαφορετικό ματς από τα υπόλοιπα

Αναβλήθηκε ο σημερινός πρώτος τελικός του μπάσκετ γυναικών και μετατέθηκε για αύριο Πέμπτη την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο, έπειτα από έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιώς για την ασφάλεια του αγώνα.

Σε δήλωση της για το συγκεκριμένο ματς στο www.pao1908.com η Ρούλα Μούλη τόνισε  «Πρώτος τελικός αύριο για την ομάδα μας. Κατ’ αρχάς έχει επιτευχθεί ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει ως ομάδα με την παρουσία μας στους τελικούς.

Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Θεωρώ ότι περισσότερο άγχος έχει ο Ολυμπιακός επειδή παίζει στην έδρα του αλλά και επειδή έχασε με σοβαρό τραυματισμό μια από τις καλύτερες παίκτριές του.

 Το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό από το παιχνίδι που παίξαμε πριν λίγες ημέρες. Πλέον γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλό μας και τον τρόπο που παίζει και πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στους τελικούς».

Παρακολουθήστε τον αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://youtu.be/bpfqPzG8D0E