Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διαγώνια Μαρία Τσιτσιγιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22, στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η 21χρονη βολεϊμπολίστρια με καταγωγή από τον Βόλο  θα βοηθήσει τον Σύλλογο και τη νέα χρονιά  στην προσπάθεια που θα κάνει για  να κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία. Η Τσιτσιγιάννη έκανε μια καλή σεζόν πέρυσι και φιλοδοξεί να είναι και φέτος ένα ενεργό στέλεχος των φίνων κοριτσιών για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μαρία Τσιτσιγιάννη επισήμανε: «Είμαι  πολύ χαρούμενη που ανανέωσα με τον Παναθηναϊκό και τη νέα χρόνιά και  θέλω να βοηθήσω  ενεργά και φέτος την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια ξεχωριστή ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ έχει γράψει χρυσές σελίδες σε Ελλάδα και Ευρώπη και όσες αθλήτριες φοράμε το τριφύλλι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας πάντα το βάρος της συγκεκριμένης φανέλας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία για όλες και όλους και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα»

Σε ότι αφορά το βιογραφικό της αθλήτριας από τον Βόλο έχει ως εξής :
2012-2017 Αργώ Βόλου

2017-2020 Μαρκόπουλο

2020-Παναθηναϊκός