Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 8μ.μ. εκτός έδρας με τον ΕΦΑΟΖ (livestreaming Sportshero) και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ιωάννα Δίελα στέλνει σύνθημα νίκης και παραμονής στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με στόχο να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ιωάννα Δίελα τόνισε «Με το αυριανό παιχνίδι ξεκινάμε τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου. Είμαστε χαρούμενες που καταφέραμε και πιάσαμε τον πρώτο μας στόχο, να τερματίσουμε δηλαδή  πρώτες στον πρώτο γύρο και μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινησουμε την σειρά των παιχνιδιών παίζοντας με την έκτη ομάδα της βαθμολογίας.

Ο ΕΑΦΟΖ  κατάφερε να τερματίσει έκτος και είναι ο αυριανός μας αντίπαλος. Παρόλο που κερδισαμε την ομάδα του ΕΦΑΟΖ  πριν τρεις μέρες για μας δεν σημαίνει κάτι, το αυριανό παιχνίδι είναι ένα καινούργιο παιχνίδι όπου πάντα έχουμε στόχο να βελτιωνόμαστε. Στο αυριανό παιχνίδι θελουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη μας τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα μας που έγιναν στο προηγούμενο αγώνα. Θελουμε να βγάλουμε ενέργεια και να πάρουμε την νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του sportshero στο You Tube. https://www.youtube.com/watch?v=9SWFyAsaM