Το τμήμα esports του Παναθηναϊκού αγκάλιασε την πρωτιά νικώντας ξανά την ΑΕΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα PES, συνέχισε με νίκες και στο FIFA.

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός ξανά απέναντι στην ΑΕΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα PES, το απόλυτο και στο ελληνοκυπριακό πρώταθλημα FIFA απέναντι σε Ιωνικό και Ομόνοια Ψευδα. Αναλυτικότερα: Πανελλήνιο πρωτάθλημα PES Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2: Με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στα eSports, και δεύτερη στο eFootball PES , απέναντι στην ΑΕΚ, το «τριφύλλι» αγκάλιασε την πρώτη θέση του Β’ Ομίλου του ελληνικού πρωταθλήματος. Σκόρερ οι Γ. Παπαδόπουλος, Παπαναγιώτου και Τόπσιος. Ελληνοκυπριακό Πρώταθλημα FIFA: Παναθηναϊκός – Ομόνοια Ψευδα 2-0:

Τα δύο γκολ του Θ. Βρατσίδη στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ώστε ο Παναθηναϊκός «περάσει» νικηφόρος απέναντι στους Κύπριους. Ελληνοκυπριακό Πρώταθλημα FIFA: Παναθηναϊκός – Ιωνικός 3-0: Το ντέρμπι της αγωνιστικής εξελίχθηκε σε επίδειξη δύναμης του Παναθηναϊκού, που επικράτησε εύκολα, με 3-0, των Νικαιωτών, ενώ είχε και ευκαιρίες να διευρύνει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα.

Όλοι οι αγώνες είναι διαθέσιμοι για παρακολούθηση μέσω της σελίδας του τμήματος στο Facebook “Panathinaikos AC e-Sports”