Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται την Κυριακή 28 Μαρτίου στο Μοσχάτο κόντρα στην τοπική Ελευθερία στη 1 το μεσημέρι για την 5η αγωνιστική. Η Ιωάννα Δίελα στέλνει σύνθημα νίκης

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν νικηφόρα την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων απέναντι στιος Εσπερίδες και καλούνται να πάρουν μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Ασφαλώς το χρονικό διάστημα της αποχής έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες ωστόσο ο Παναθηναϊκός στοχεύει ψηλά και  δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ιωάννα Δίελα τόνισε «Εμείς ξεκινήσαμε νικηφόρα τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις έπειτα από την πολύμηνη διακοπή και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις νίκες και να ανεβάζουμε την απόδοση μας ταυτόχρονα.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες ωστόσο εμείς δουλεύαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες  σωματικά και ψυχολογικά να ανταπεξέλθουμε ώστε να φτάσουμε ψηλά.

 Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε βαθμό κάπου και αυτό ισχύει και για το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου».