Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη στις 6μ.μ. τις Εσπερίδες στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη δίνει το σύνθημα νίκης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι youtube του Α.Ο.

Οι «μαχητικές ψυχές» επανέρχονται στην αγωνιστική δράση μετά από απραξία αρκετών μηνών και έχουν στόχο τη νίκη απέναντι στις αξιόμαχες Εσπερίδες.

Η προπονήτρια του «τριφυλλιού» Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο www.pao1908.com σχετικά με τον αγώνα «Χαιρόμαστε για την επανέναρξη και ευχόμαστε και θα παλεύουμε για το άνοιγμα όλων των βαθμίδων του αθλητισμού όπως γίνεται παντού.

Το παιχνίδι με τις Εσπερίδες θα είναι δύσκολο γιατί παρουσιάζονται πολυ ενισχυμένες και θεωρώ ότι θα έρθουν να διεκδικήσουν τη νίκη!

Εμείς με τη σειρά μας έχουμε σοβαρότητα και έχουμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο ματς. Είναι περίεργο και θα χρειαστεί χρόνος να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς θελουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να κατακτήσουμε τη νίκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Youtube του Παναθηναϊκού Α.Ο. στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=RdFmx3EcvAM