Ο κόουτς του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε και πάλι με δυναμική και πίστη παρά τις «πολεμικές» συμπεριφορές που δέχεται ο Παναθηναϊκός

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε «Έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Φοίνικα που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παλεύει πάρα πολύ σκληρά για τους στόχους της.Και επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μου αθλητές που έχουν ξεπεράσει πάρα πολλές δυσκολίες.

Σε αυτούς που δεν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια είναι η Λίγκα μας  , πρέπει να δούμε γιατί περνάμε διαβολοβδομάδες. Στο ξεκίνημα μετά την διακοπή του κορωνοϊου,  ενώ μπορούσε να βγει πρόγραμμα για όλες τις ομάδες φυσιολογικότατο, ανάγκασε  την ομάδα του Παναθηναϊκού να παίξει σε 14 ημέρες πέντε παιχνίδια , εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν ντέρμπι. Όλα αυτά με ενδιάμεσα ταξίδια στηΒέροια, στη Σύρο και στην Κρήτη.

Και κατόπιν την τελευταία περίοδο  μετά από 17 ημέρες χωρίς προπόνηση  λόγω covid  στην ομάδα μας, μας ανάγκασε να παίξουμε σε έξι μέρες τρία ματς με τον Φίλιππο Βέροιας, τον Φοίνικα Σύρου και τον Ολυμπιακό.

Νομίζω ότι η Λίγκα μας πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, θα γίνουμε όμως και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, προκειμένου να τους αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί και είμαστε εδώ.  Και να φτάσουμε και στο επίπεδο της Λίγκας γιατί είναι ανώτεροι σαν σκέψη από εμάς».