Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν την Κυριακή 21 Μαρτίου τον Φοίνικα Σύρου (8μ.μ. ΕΡΤ3) στον προετελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και ο Σωτήρης Πανταλέων δίνει σύνθημα νίκης.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αποχής και έχουν μπει σε μια επίσης πολύ απαιτητική χρονική καμπή με συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι τρεις  καθοριστικοί αγώνες σε διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας ξεκίνησαν νικηφόραέπειτα από το 3-0 επί του Φίλιππου Βέροιας και το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Σωτήρης Πανταλέων είπε «Συνεχίζουμε την διαβολοβδομάδα με τα συνεχόμενα δύσκολα και κρίσιμα ματς και αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε τον Φοίνικα Σύρου.

Ανεξάρτητα με τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το πρωτάθλημα εμείς οφείλουμε να πάμε για τη νίκη κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου. Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα πόντο πίσω από τον αντίπαλο και θέλουμε να τον προσπεράσουμε και παράλληλα να μειώσουμε τη διαφορά μας από την κορυφή».