«Χείμαρρος» ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Ο έμπειρος κόουτς στάθηκε τόσο στον αγώνα που δίνει το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί αυτή την περίοδο και δεν απέφυγε να τοποθετηθεί για τις αποφάσεις της Λίγκας.

«Θέλω να πω δύο πράγματα διαφορετικά. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά  τους γιατρούς και το νοσηλευικό προσωπικό στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι 24 ώρες το 24ωρο σώζουν ζωές. Έχουν τον μεγάλο σεβασμό μου και τον απεριόριστο θαυμασμό μου αυτοί οι άνθρωποι.

Πριν από κάποιο διάστημα το αγωνιστικό πρόγραμμα που μας επέβαλλαν από τη Λίγκα ήταν σε 14 ημέρες να δώσουμε 5 παιχνίδα όλα ντέρμπι με τρεις μετακινήσεις στη Βέροια, στη Σύρο και το Ηράκλειο.

Αναρωτήθηκα τότε γιατί μας το κάνει αυτό η Λίγκα , δεν μπόρεσα να δώσω κάποια απάντηση στον εαυτό μου. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κάθεται 17 ημέρες και μόλις προχτές καταφέραμε να μαζευτούμε και να κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση. Μας έβαλε η Λίγκα στα εξ αναβολής ματς , μέσα σε έξι μέρες,  τρία ματς, με Φίλιππο, με Φοίνικα Σύρου και Ολυμπιακό.

Και μετά από αυτό καλούμαστε στο μίνι πρωτάθλημα που παίζουμε, η ομάδα του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει τον τίτλο. Τώρα κατάλαβα τι προσπαθούσε να κάνει η Λίγκα τόσο καιρό, προσπαθούσε  να μας εκπαιδεύσει για να γίνουμε καλύτεροι προπονητές και αθλητές. Στο μυαλό μου μου έρχεται το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Για το καλό μου» .